Nordic E-juice er producent og leverandør af væsker også kaldet E-juice til E-cigaretter.  Virksomheden som ligger i Fredericia, og har i den tid udviklet sig til en stabil produktionsvirksomhed og i samme periode udviklet og udvidet egen produktion med flere forskellige smagsvarianter. Produktion af E-juice sker med speciale i Nordisk smag og kultur. 

Produktionen af juicen sker ud fra basisvæsker og smagsessenser indkøbt i EU for at sikre kvaliteten.

Basisvæsken og  essensen  udvælges nøje  og  sammensættes derefter  i de rette forhold. Ofte skal der mange forskellige essenser til for at opnå det rette resultat.

Efter mange test og smags sammensætninger, når vi frem til de smagsfulde E-juicer som vi sælger. Både aroma og smag følges ad.

Som med vin og andet der skal være rigtig godt, gælder det også om den rette lagring for at få den rette smag. Vi opbevarer dog ikke i egetræsfade, men vores behandling er lige så nænsom og påfyldning af flaskerne sker efter alle forskrifter.

Flasken som E-juicen leveres i er i hård plast kaldet PET med børnesikret låg. Flasken er med  ”dryp spids” som er velegnet til at påfyldning til E-cigarettens tank. Årsagen til at vi fra Nordic E-juice har valgt PET flasker er set ud fra et sikkerheds hensyn, idet børn har svært ved at presse væske ud af flasken.

Nordic E-juice er meget kvalitetsbevist og sætter først et produkt til salg når det er testet og godkendt herfra. Vi ønsker vore kunder den ultimative oplevelse.

Information: Ejer

Dit & Dat Fredericia Aps. / Nordic E-juice

Cvr 40222162

Danmarksgade 21.c

7000 Fredericia

 

Telefon:                    2158 5656

Mail Nordic E-juice:    salg@nordic-e-juice.com

CVR nr.                     40222162

Bankforbindelse:       Den Jyske Sparekasse

Konto nr.:                 8130-4150105620